River Park
EN
House plan

Кои сме ние?

Зад проекта стои компания с над 40 години международен опит в сферата на недвижимите имоти. Официален представител на инвестиционното дружество Real Estate Developments (RED) е г-н Ори Нив. Компанията е 100% дъщерно дружество на Dynamic Group - международна група, основана през 1973 година и оперираща в областта на недвижимите имоти. Седалището й се намира в Холандия, а г-н Ори Нив, като неин представител, има зад гърба си 20 години професионален опит в България. Той е и човекът зад първия модерен жилищен комплекс в София – Sofia Gardens.

Локация

River Park е проект за жилищен комплекс от ново поколение, който цели да върне природата в ежедневието, без да Ви лишава от удобствата на града. Локацията е едно от най - големите ни предимства и източник на вдъхновение - обширна зелена площ в подножието на Витоша, която предлага  прекрасна гледка както към планината, така и към града.

 

Качество на живот

Всичко е обмислено до най - малкия детайл. За изграждането на къщите от комплекса са заложени само най - качествените материали, а вътрешната инфраструктура е съобразена така, че да осигури максимална безопасност, спокойствие и пространство. Нашата цел е да създадем правилната среда за качествен и хармоничен начин на живот. 

От къща до дом

Искаме да построим къщи, които да се превърнат във Ваш ДОМ. Проектът River Park е за тези от вас, с дългосрочно желание да се устроят в комплекса и там да създадат мечтания дом.