River Park
EN

River Park ви посреща у дома

Несъмнено, подходът е нов за България. Mениджърът на проекта River Park - Хадар Шамаи избира да създаде пространство от строителни контейнери, в които дава възможност за гъвкава среда с комбинация от работни спотове, кухня, просторна дневна като място за срещи, детски кът, градина и зона за отдих.

Съчетала е пълноценно семпли текстури и нетърговско обзавеждане с подходящо осветление, за да създаде топла и визуално стимулираща среда, различна от традиционната офисна обстановка. 

С всеки поглед наоколо се усеща едно: решенията тук са взети със сърцето.

Дизайнът на интериора е повлиян от скандинавския стил с минимализма, красотата и функционалността му. Използването на светла концепция за цветови материали в съчетание с меки линии и елементи от естествено дърво създават приветливо и уютно усещане за всички гости.

Акцентът е много фин: цвят мента и мляко –  стилистичен дует, който създава изключително елегантна и отпускаща атмосфера, точно каквито са разговорите с хората от екипа на River Park.  

Екипът зад проекта River Park отстоява високото качество и отделя внимание към детайла, а пространството на новия офис отразява това. 

Докато разглеждате скици на еднофамилна къща, стъпили върху дебел и мек килим, през прозореца виждате гледката от своя бъдещ дом.

Не се колебайте да доведете и децата си – те не биха скучали във веселия детски кът.  


Зад белите завеси на френските прозорци се издига Витоша, слънцето смело огрява теренът навън, който в следващите години  ще бъде превърнат в среда за безценни моменти на над 300 семейства.  

Проектът предвижда три фази на строителство, като първата от тях стартира през пролетта на  2020 г. и се очаква да приключи през  лятото на 2022 г.

Къщите в комплекса са три различни типа - 191 редови, 148 къщи близнаци и 13 самостоятелни, като всяка от тях ще има самостоятелен двор, както и гледка към планината и града.

Инвестицията е на компанията "Недвижими Имоти Дивелъпмънтс" и ще надхвърля 80 млн. евро. Компанията е част от инвестиционна група с над 40 години международен опит в сферата на недвижимите имоти, като присъства с инвестиции в България от 20 г.

**
Търпеливо изчакваме ситуацията с COVID-19 да премине и дотогава оставаме #homeoffice.