River Park
EN

Ори Нив пред Капитал: Вече сме продали повече от 60% от къщите в River Park

Започнахме строителството на 6 август 2020 г. и десет месеца по-късно сме изключително щастливи с това къде се намираме в момента. Строителството върви изцяло по план. Преди няколко дни получихме Акт 14 за 47 от къщите. За останалите очакваме да го получим скоро.

Хората, които се интересуват от проекта са предимно млади семейства, които купуват къща, за да живеят в нея. Те са тези, които ще създадат общност тук. Основната идея и цялото планиране на този проект са насочени към това как ще изглежда той след като приключим със строителството - как ще живеят хората тук, от какви съоръжения ще имат нужда.

Основната ценност на този проект е качеството на живот на хората тук. Имаме повече от 100 хил. кв. м зелени площи, на които децата могат да играят, възрастните да спортуват на открито, хората с домашни любимци да имат специални места за кучетата си.

В границите на River Park минава планински поток и ще инвестираме много, за да създадем зона за пикник и отдих около него. В този проект не пестим пари, защото е от изключителна важност строителството и озеленяването да са от най-висок клас.

Прочетете пълната статия в Капитал.