River Park
EN

Ривър Парк се довери на BS Konstructia за постровянето на къщите от алея 5!

Недвижими Имоти Дивелъпмънтс избра BS Konstructia за изграждането на алея 5 в Ривър Парк, която се състои от 42 къщи. Експертизата, опитът и високо квалифицираният екип на BS Konstructia спечелиха доверието на инвеститора след проведена процедура за избор на изпълнител.

На специална среща вчера се състоя и подписването на официалния договор между двете компании в присътвието на експерти от адвокатската кантора Wolf Theiss Bulgaria. Планирано е строителството на новата алея да продължи около две години. 

**

За инвеститора - зад проекта Ривър Парк стои Dynamic Group, компания с над 40 години международен опит в сферата на недвижимите имоти и инвестиции в милиарди евро в мащабни проекти по цял свят. В България оперира от 20 години, като инвестира предимно в индустриални имоти и търговски площи. Изграждането на River Park осъществява посредством дъщерното си дружество – Недвижими Имоти Дивелъпмънтс.

BS Konstructia е компания с 26 годишен опит в сферата на строителството и неговото управление. Отличава се с чудесна репутация и голяма експертиза в строителството на обществени, административни, производствени, жилищни сгради и инфраструктурни проекти.

Да си пожелаем успех в новото начинание!