River Park
EN

Къщите от Фаза 1 продадени на 100%

Продажбите на къщите от първата фаза на River Park приключиха и вече всички 110 къщи имат свои нови собственици. Интересът, който жилищният проект предизвиква сред търсещите нов дом, подчертава още веднъж, че екипът зад него залага на правилна концепция: да създаде здравословна среда за живот близо до природата и до удобствата на града.

Очаква се строежът на къщите да приключи по-късно през годината. Всички те вече са завършени до груб строеж и в момента текат довършителни дейности. Активно се работи и върху обособяването на уличната мрежа и споделените площи, както и по подготовката за ландшафтното оформление. Вече е завършена и Мострената къща от Редови тип, която е на разпложение за огледи. Може да направите заявка за оглед тук.

Усилено се работи и по старта на продажбите и строежа на Фаза 2. Тя ще включва 37 Редови къщи, 2 Къщи близнаци и 3 Самостоятелни. Търсещите нов дом могат да се запознаят с подробна информация и цени на първите къщи като се свържат с консултант от Екип Продажби.