River Park
EN

70 къщи от първата фаза на River Park вече са в строеж

За по-малко от 5 месеца от първата копка през месец юли тази година, вече е стартирал строежа на 70 къщи. Това са повече от 60% от  предвидените в първия етап от изграждането на River Park. Строителството тече в различни етапи, което означава, че при някои от къщите са прокопани основите, докато при други вече е достигнат втори етаж. Работата на обекта напредва с впечатляващо темпо.

Изграждането на жилищния комплекс бе поверено на Калистратов Груп. Те спечелиха доверието на инвеститора Недвижими Имоти Дивелъпмънтс с отличната си експертиза, богат опит и надежден екип. Строителната компания разполага с над 40 души висококвалифициран инженеро-технически персонал за управление и изпълнение на проекти и притежава собствени ресурси, работни групи и строителна механизация, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълнението.

По план строителството на комплекса ще продължи около 5 години, като първата фаза се очаква да приключи през 2022 година със 110 завършени къщи. В целостта си River Park включва изграждане на 352 редови, къщи близнаци и самостоятелни къщи, инфраструктура и паркова среда на терен от 215 000 кв.м.

Разгледайте галерията със снимки, за да проследите напредъка през първите 5 месеца от строежа.