River Park
EN

ДОБРЕ ДОШЛИ У ДОМА! River Park посрещна първите си жители с вълнуващо градинско парти

Пенливо просеко, поднесено от летящ барман. С този впечатляващ жест бяха посрещнати първите собственици на къщи в River Park. На 30 -ти септември те се насладиха на специално откриващо парти, с което отпразнуваха началото на новия си живот в комплекса.

Програмата на събитието включваше множество забавления за малки и големи. Вълшебни аниматори цял ден творяха сапунени мехури за радост на децата. Надуваем замък се поклащаше под тежестта на малките скачащи крачета. А от къта за рисуване всяко дете излизаше с нов приказен лик – на супер герой или любимо животно, готово да тръгне на експедиция из новия си дом в River Park.

За доброто настроение на родителите се доверихме ни Gellato & Latte, които създадоха специален сладолед с вкус “River Park”. На бара пък можеха да се поглезят с изискани коктейли или да се освежават с премиум водите Acqua Panna и San Pellegrino. Skapto погалиха сетивата ни с неустоимите си бургери, но и сякаш подсказаха на жителите на River Park какви весели партита могат да си организират в барбекю зоните в комплекса.

Новодомците и техните приятели успяха да разгледат напълно завършените 110 къщи от първата фаза на комплекса, част от които са вече обзаведени и готови за живеене. Междувременно, продажбите на къщите от втора фаза текат активно.

По време на събитието гостите се разходиха из красивите озеленени алеи, зоните за отдих и спорт и другите споделени площи, които заемат над 80% от територията на комплекса. Те са дело на Landscape Design Studio, които успяха да интегрират цялата инфраструктура на River Park в една красива, устойчива среда, приближавайки градския човек до природата.

Децата тичаха волно из алеите и площадките за игра. Възрастните се радваха на красотата и спокойствието на комплекса, сгушен в полите на Витоша, но на една крачка от шумния градски център. В този слънчев съботен ден всички заедно положихме началото на общността в River Park. Дом – мечта – между планината и града.

***