River Park
EN

Как да извлечем максимума от лятото в града

Август е. Слънцето щедро разпръсква лъчите си, температурите надвишават 30°, а възможността да прекарваме дните на морския бряг или сред прохладата на планината са мираж. Не се отчайвайте! Всъщност лятото в града има своите чар и предимства, стига да се огледаме. Ако все още не разбирате за какво говорим, то днешният пост е точно за вас. Споделяме 5 предимства на градското лято. Enjoy!

Повече хора на морето, по-малко в града

И това е супер! Придвижваш се без задръствания, пазаруваш в магазина без да чакаш на опашка, фитнесът работи само за теб, а разходката в близкия парк наистина се усеща успокояващо и релаксиращо. Възползвайте се от спокойствието, което цари в града, правете си вечерни романтични разходки и се радвайте на тишината.

Кой е казал, че градът изключва планината?

Това да живееш в голям град отдавна не означава, че си лишен от красотата и спокойствието на природата. River Park се намира в подножието на Витоша и само 10 минути ви делят от прохладата на планината. Сутрешна или следобедна разходка, съботно-неделен излет или дори цял ден в изнесен офис в планината – изборът е ваш.

Голям град – голям двор

Представете си само да се намирате на 15 минути от центъра на София, но в същото време живеете в просторна къща с голям двор. Не се лишавате от удобствата на големия град, но се възползвате от благата на природата. Всяка къща в River Park разполага с голям двор, който да използвате и оборудвате по свое усмотрение – зона за игра на децата, офис пространство, място за почивка и релакс или за събирания с близки и приятели. А защо не всичко това? Дворовете на къщите в River Park достигат до 581 кв. м, които ще поберат всички ваши мечти!

Дълги вечери, свежи коктейли …… и удобството на дома

Ако сте от хората, за които лятната отпуска вече е приятен спомен, отново имате утехата, че през август всичко е някак по-спокойно, по-бавно, по-неангажиращо. На фокус са приятните срещи и късни вечери на открито. А какво по-хубаво от забавна барбекю вечер с приятели, домашна лимонада и настолни игри у дома? Имате всичко необходимо под ръка, не е нужно да събирате тонове багаж и да се притеснявате какво сте забравили, което ще ви потрябва и няма от къде да намерите, нито пък да се притеснявате къде ще спят децата. Защото сте си вкъщи и не се лишавате от комфорта на дома.

 

Летни фестивали и открити сцени

За щастие не всичко се случва на брега на морето! Културният афиш на столицата също има какво да предложи на гостите и жителите на града. Програмата през август обещава много концерти на открито, оперни и театрални постановки, фестивали и събития за деца.

Както стана ясно, чашата невинаги е наполовина празна. Всичко е въпрос на гледна точка и правилна нагласа!