River Park
EN

„Нестандартното изкуство“ - как да го пренесем в дома си?

Нестандартният декор винаги прави впечатление. Изрисувани стени, красиви десени по меките мебели … дори нещо малко като правилният цвят възглавница може да направи интересен и най-скучния диван.

Знаете ли, че има начин да обзаведете дома си с разкош, който сами да създадете?

Традиционните килими, пердета и покривки понякога не са достатъчни за създаване на желания уют.

Затова днес ви предлагаме 5 начина да разчупите атмосферата вкъщи като я допълните с декоративни акценти, които сами да изработите. По този начин предметите, които привличат погледа, ще имат сантиментална стойност и ще приповдигат настроението ви.

Пренесете природата върху калъфките на възглавницитеКрасиво решение за добре прекарано време, както и чудесно бюджетно решение за интериора на всеки дом.
По време на следващата си разходка сред природата съберете дребни съчки, цветя или изпопадали листа. В комбинация с текстилна боя, експертното мнение на децата и техния ентусиазъм, лесно може да разкрасите калъфките на възглавниците на дивана вкъщи, чрез техника имитираща печат.  

Приложно изкуство, което лесно влиза в употреба 

Събирането на клонки по време на разходка е забавен процес, който ще зарадва  най - малките членове на семейството. След като се приберете вкъщи, с помощта на малко топъл силикон, може да сглобите изсъхналите клонки в чудесна купа за плодове. Освен посоченото предложение ви приканваме да развихрите въображението си и да експериментирате с различни материали и възможности за тяхното приложение.

Градското изкуство като част от дома

Домът е перфектното “платно” за себеизразяване. Особено, когато стените са празни или смятате, че е време да смените скучните тапети с нещо по -  “арт”. Една от любимите ни нови тенденции в интериора е въвеждането на градското изкуство. Предлагаме ви да заложите на него като изберете принтиран стикер за стена на любим ваш художник или да дадете възможност на графити артист да придаде търсената атмосфера.
На 26 февруари, екипът на River Park ви кани на ексклузивна изложба, където ще може да се запознаете с творчеството на едни от най – прочутите графити артисти у нас.
Изложбата ще се проведе на територията на Национална Художествена Галерия „Квадрат 500“.
Следете информацията на нашата страница във Facebook, за да сте сред първите посетители на изложбата.

Нов ден, нова атмосфера!

Ако мислите, че една визия бързо би ви омръзнала, а малчуганите ви са от онези деца, които обичат да „творят“ по стените (знаете за какво говорим), дайте им свобода да се изявят! На пазара вече се предлагат специални бои, които превръщат обикновената стена в бяла дъска и позволяват рисуване върху нея. След нанасяне, почистването става с един замах.

„Прескочете“ дребните играчки по пода!

Ако и  вие мислите, че вече имате достатъчно играчки, които не са толкова любими на децата, но все пак “са важни” и не могат да бъдат изхвърлени, просто ги подредете в композиция около стойката на някоя скучна лампа у дома. Общ вид може да им придадете и с флаконче едноцветен спрей. Новата лампа е готова и може да я поставите в детската стая.   

Снимки: ukkonooa.blogspot.com ; structables.com ; explorestylecreate.blogspot.com ; anthropologie.com ; pinterest.com