River Park
EN

Хобита, на които да се отдадете, живеейки в къща

Хобитата са онова малко бягство от ежедневието, което отвлича вниманието ни, освобождава от стреса и носи удовлетворение. Често се получава така, че колкото по-нестандартно и различно от професията ни е то, толкова повече положителни емоции ни носи. Но истината е, че някои занимания ни налагат ограничения, с които е трудно да се справим, живеейки в апартамент. Липса на достатъчно пространство или много шум са сред най-честите пречки, с които трябва да се съобразим при избора на хоби. Но замисляли ли сте се на какво бихте посветили свободното си време, ако живеехте в къща?

Музика без притеснения

Случвало ли ви се е да чувате телевизора на съседите? Или може би музиката, която слушат? А те вашата? Да, животът в жилищен блок може да бъде много…. споделен. Ако досега това е била единствената ви пречка да започнете да свирите на музикален инструмент, то това щеше да ви бъде много по-лесно, ако живеехте в къща. Представете си просторна всекидневна и френски прозорци, разкриващи гледка към Витоша – нима има по-подходящо място за един красив старинен роял? Или бихте предпочели да свирите на барабани в една от спалните на втория етаж? А може би обичате да пеете така, сякаш никой не ви слуша? Няма значение какъв ще бъде музикалният ви избор – просторните къщи (като тези в River Park) ви дават свободата да се посветите на музиката, без да обезпокоявате близките или съседите си.

Медитация срещу стрес

Животът в къща може да ви донесе спокойствието както да вдигате шум, така и да се насладите на липсата на такъв. Зелените площи, с които е заобиколен домът ви, тихият квартал и просторните помещения на два етажа ви дават възможност за спокойствие и усамотение, които в един апартамент биха била лукс. Откъсвайте се от шума на заобикалящия свят поне за няколко минути на ден, като се отпускате в кратка медитация. Тя е силен помощник в борбата със стреса и лошото настроение.

Колекционерство без ограничения

Събирането на различни предмети е най-разпространеният вид занимание през свободното време. Но може би и най-предизвикателният! Ако обичате пощенски марки, то едва ли имате проблем с липсата на пространство. Но ако хобито ви е свързано с колекционирането на произведения на изкуството, то със сигурност имате нужда от още място. Къщите в River Park разполагат с просторни стаи и вътрешни стълби, чиито стени може лесно да превърнете в изложбени пространства. Убедете се сами, като направите обиколка отвътре и помечтаете как би изглеждала вашата лична колекционерска изложба!

Готварство и гала вечери

Умеете да готвите добре и това ви доставя удоволствие? Щастието не би било пълно, ако няма с кого да споделите кулинарните си постижения. Не е достатъчно да имате удобна и функционална кухня, ако ви липсва достатъчно голяма трапезария, в която да каните своите гости. Ето защо при планирането в River Park отделихме максимално пространство за споделена кухня и трапезария. В тях спокойно може да разположите всичко, което ще улесни готвенето ви – широк кухненски плот, възможност за отделен остров или бар-плот, място за вградени уреди и кухненски шкафове, както и много, много светлина! Отвъд кухнята имате свободата да разположите широка маса за гости. Най-хубавата част? Широките френски прозорци ви дават директен достъп до индивидуалния двор, който е перфектно място за коктейли и вечери на открито през топлите месеци!