River Park
EN

За Проекта

River Park е комплекс, разположен в красив парк в полите на Витоша, до тиха река и многобройни кътчета за отдих и забавления. Планирано е засаждането на над 3000 дървета. Локацията на парка ще осигури удобство и възможност за бърза връзка с града. Само на няколко минути се намират лифт към планината Витоша, търговски мол и мега-магазин за обзавеждане и домашни пособия, както и спирки на градския транспорт и бъдеща метростанция.

Първата Фаза от изграждането на комплекса приключва в края на 2022 година, като всички 110 къщи вече имат свои нови собственици. Продажбите на първите 42 къщи от Втора Фаза вече са в ход.

Живот сред природата на крачка от града

Пейзажът е доминиран от местна растителност, която оформя непрекъснато променящата се среда през цялата година. Това осигурява ефективна връзка с природата. Лайтмотивът на River Park е „живот сред природата“ и той се изразява в създаване на безценни моменти в уютна и хармонична жизнена среда близо до града и в подножието на планината.

Животът в River Park

Комплексът ще осигурява спокойствие чрез денонощна охрана, поддръжка на общите площи и допълнителни общи паркинги. За Ваше удобство, освен близкия търговски център с разнообразни магазини, ресторанти и кино, в River Park се предвижда да има и супермаркет.

Имате въпроси?

Екипът на Real Estate Developments е винаги на разположение, за да отговаря на въпроси и запитвания. Можете да се свържете с нас чрез контактната форма.

Последвайте нашите страници в социалните мрежи или секцията ни за Новини в сайта, за да научавате първи за всичко свързано с River Park.